Trygg reparation med kvalitet

Välj ett försäkringsbolag
som väljer en Skadespecialist

Välj ett försäkringsbolag som alltid väljer en Skadespecialist när du är i behov av reparation. Varför? För att en Skadespecialist vet hur just din bil fungerar och ska repareras.

Oavsett om du kör Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA eller Volkswagen Transportbilar så är det viktigt med ett försäkringsbolag som förstår sig på din bil. Det innebär att du alltid blir rekommenderad en certifierad Skadespecialist. Då repareras din bil med originaldelar och med tillverkarens reparationsanvisningar så bilen behåller alla tidigare garantier.

Trygg reparation med kvalitet

Moderna bilar innehåller avancerad teknik och elektronik. Det är därför viktigt att din bil repareras genom säkra reparationer. Med en märkesförsäkring kan du känna dig trygg med att endast auktoriserade verkstäder erbjuds. Dessa Skadespecialister känner din modell in i minsta detalj och säkerställer att din bil behåller kvaliteten, säkerheten och andrahandsvärdet.

Var noga med att säkerställa att du får din bil reparerad hos en Skadespecialist. Oavsett försäkringsbolag är detta något du alltid ska kräva.

Hitta din närmaste Skadespecialist

Kartan visar alla skadeverkstäder i Sverige som är certifierade Skadespecialister.

Visa skadeverkstäder